Verdo Staal

Verdo Staal - Knap staaltje werk

Wie een gebouw maakt met een stalen skelet, moet bij Verdo zijn. In de werkplaats in Bergambacht wordt gelast, gezaagd, gesneden, gebogen en gevormd. Verdo en Reprovinci trekken al lang met elkaar op. "In 2004 heeft Reprovinci ons vorige logo ontworpen," herinnert eigenaar Gerard Verdoold zich.

Je kunt als eigenaar een mooi verhaal verzinnen, maar het zijn je medewerkers die het uiteindelijk moeten uitdragen.

Gerard Verdoold
(Directeur Verdo Staal)

De missie helder

Dat logo uit 2004, die was ondertussen wel aan vervanging toe. Verdo sprak verschillende partijen, maar bleef uiteindelijk bij de oude bekende. "Reprovinci wilde een compleet traject aangaan. Eerst de missie samen helder krijgen, en dan pas verder. Dat sprak ons aan."

En dat traject kwam er. Wij schreven een manifest, maakten een nieuwe huisstijl, leverden een nieuwe website op én produceerden een bedrijfsvideo. Maar alles begon met die creatieve sessie, waarbij wij Verdo en de werknemers beter leerden kennen.

Met de eigen mensen

De betrokkenheid van de medewerkers in het proces droeg volgens Gerard bij aan het enthousiasme voor het bedrijf en de nieuwe huisstijl. "We hebben het echt met elkaar gedaan, voor het grotere doel." En dat samen doen, dat is voor Verdo erg belangrijk. "Je kunt als eigenaar een mooi verhaal verzinnen, maar het zijn je medewerkers die het uiteindelijk moeten uitdragen."

Bekijk werk

Zien wat we allemaal voor Verdo Staal hebben gedaan?

Naar de case

Meer mooie samenwerkingen

Samen bouwen aan jouw merk?

Neem contact op

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding