Reprovinci

Wat we maken. Waar we trots op zijn.

 
case

Wervingscampagne Kruiswijk

Tijdens de Open Bedrijvendag 2018 is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen bij Kruiswijk. Het nieuwe pand wordt op 14 april tussen 9.00 – 12.00 uur opengesteld voor publiek. Met een gerichte campagne laten we zien hoe mooi het werk is dat Kruiswijk doet.

De video wordt goed bekeken op Facebook. Hij is echt super tof geworden!

 
Case

Vink Koeltechniek & Slob Koudetechniek

 
case

Vind jouw HIPP dealer!

HIPP Design ontwikkelt en produceert maatwerk LED spiegels. Daarbij zijn kwaliteit en oog voor detail de uitgangspunten. Vanuit een groot dealer netwerk zijn bijna in heel Nederland hun spiegels te koop. Omdat het verkoopkanaal op orde was, lag de focus voor ons op het maken van een online etalage voor HIPP Design.

Bekijk de website van HIPP-design op:
hipp-design.nl

 
case

muZIEum opent je de ogen

Website muZIEum
Het doel van de restyle van muzieum.nl was de conversie verhogen. Het belangrijkste is tenslotte dat mensen naar muZieum komen en dus kaartjes kopen.

Alles is veel overzichtelijker en bondiger. Ik kan nu al in de statistieken terugzien dat bepaalde pagina’s meer bekeken worden.

 
Case

Expositie Oude Kerk Delft

 
case

Vlekkeloos resultaat met OsmosePunt

Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, kan je nu ook tappen in de Krimpenerwaard. Kom vanaf februari 2018 naar OsmosePunt in Bergambacht en gebruik osmosewater voor een vlekkeloos resultaat!

Door het gebruiken van osmosewater is het niet nodig om zeep of chemicaliën te gebruiken.

 
case

SWINN - the structural engineers

Ingenieursbureau SmitWesterman is een prachtig voorbeeld van sterk ondernemerschap: op tijd accelereren en keuzes durven maken. Eén van die keuzes is het besluit om na 44 jaar de gevestigde naam te veranderen in SWINN - the structural engineers.

Drie hoeken als beeld voor de drie kernwaardes deskundig, betrokken en inventief vormen samen de letter S.

 
Case

Lekkerkerker Groep

 
case

Kruiswijk

Kruiswijk
Al decennia lang opererend onder de naam Kruiswijk Vlist, heeft het familiebedrijf de stap genomen naar een nieuw pand om zo de groei te realiseren die het ambieert.

Kruiswijk is hiermee klaar voor de volgende stap: Kwaliteitswerk blijven leveren met nuchtere mentaliteit, maar dan voor héél Nederland.

 
case

Verheij: Communicatie van A tot Z

Bij Verheij, gespecialiseerd in groenvoorziening, zetten zo’n 150 medewerkers zich dagelijks actief in voor het onderhoud en de aanleg van buitenruimten.

Vanuit die basis werkten we de afgelopen jaren samen met Verheij aan het overbrengen van die herkenbare identiteit naar buiten toe.

 
Case

Identiteit Oude en Nieuwe Kerk Delft