Reprovinci

Wat we maken. Waar we trots op zijn.

 
case

FairClimateFund

Herpositionering en Website FairClimateFund
FairClimateFund zorgt voor een eerlijk klimaat voor iedereen. Hoe zij dit precies doen? Door de verkoop van Carbon Credits! Wij hebben voor FairClimateFund een nieuwe positionering ontwikkeld die recht doet aan de kernwaarden van de organisatie

 
Case

Lekkerkerker Groep

 
case

Buveco - Better safe than sorry

Better safe than sorry

Buveco is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van draagbare en stationaire gasdetectie. Uniek, omdat ze verder gaan dan het leveren van een product. Op basis van een goede relatie met hun klanten biedt Buveco advies op maat en denkt mee over custom-made oplossingen.

 
case

Remij - Niets is zonder waarde

Als 100% dochteronderneming van Kruiswijk richt Remij zich op het maken van granulaat uit sloopafval. Dat puin wordt slim hergebruik als grondstof voor nieuwe bouwmaterialen zoals betonblokken en platen. Wat wordt gesloopt is dus niet per definitie verloren, maar krijgt betekenis in een tweede 'leven'.

Wij ontwikkelden de naam, de visuele identiteit & branding en schreven het manifest en merkbelofte.

 
Case

VTOI-NVTK

 
case

Explosie van expressie

Volg in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse cursussen en/of workshops in de kunstvormen ateliers, muziek, dans en theater.

In onze uitwerking heeft elke kunstvorm zijn eigen themabeeld. Deze beelden zorgen voor een explosie van expressie rondom het logo.

 
case

Metalflex - Mastering Expectations

Al jaren is Metalflex een stabiele partner in het koud walsen van aluminium profielen. De organisatie groeit, en daarmee de vraag of de koers die zij varen op het gebied van communicatie nog de juiste is.

Het antwoord op de vraag is begonnen met een zoektocht naar wie Metalflex is ...

 
Case

De Goudsche Stoomblekerij

 
case

VWCO wint iF Design Award 2018 

VWCO heeft dit jaar de iF Design Award, de wereldberoemde designprijs gewonnen!

Het winnende product, De Techman Robot TM5, won in de discipline product, in de categorie Industrie. In opdracht van VWCO, de distributeur van de robot in de Benelux, ontwikkelden wij de productwebsite.

 
case

Maak kennis met het Schoonhovens College

Je zit in groep 8 en gaat volgend jaar naar de middelbare school. Maar voor welke school moet je kiezen? Het Schoonhovens College helpt aanstaande brugklassers bij die keuze! Ga naar de open dag, lees de krant en ontdek wat je in de eerste klas allemaal te wachten staat.

 
Case

Expositie Oude Kerk Delft

 
case

ICCO offline en online jaarverslag

ICCO offline en online jaarverslag
Een duidelijk jaarverslag dat zo helder en volledig mogelijk de stand van zaken bij ICCO weergeeft. Dat was het doel voor deze opdracht. De informatie wordt online en offline gedeeld: een kolfje naar onze hand dus.

De meerwaarde van een online jaarverslag is dat het makkelijk te delen is én dat de content dynamisch gevisualiseerd kan worden

 
case

Kruiswijk

Kruiswijk
Al decennia lang opererend onder de naam Kruiswijk Vlist, heeft het familiebedrijf de stap genomen naar een nieuw pand om zo de groei te realiseren die het ambieert.

Kruiswijk is hiermee klaar voor de volgende stap: Kwaliteitswerk blijven leveren met nuchtere mentaliteit, maar dan voor héél Nederland.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding