Case

Verdo Staal

Disciplines: strategie, design, video, online

Verdo Staal uit Bergambacht groeit. Dat is goed, maar vraagt ook om verandering. Vernieuwing. Wij gingen op zoek naar de kern van dit bouwbedrijf, want alleen op een sterk fundament kun je verder bouwen. Dat verhaal vormt de basis voor de nieuwe huisstijl, bedrijfsvideo en website.

Manifest & Video

Gemaakt om te bouwen

Werken met staal is buigen, vormen, verhitten, lassen, zagen, snijden. Het gaat van grote bouwwerken en mega machines tot de kleinste details in niet-zichtbare delen. Werken met staal is het creëren van iets blijvends.

Lees het volledige manifest.

Huisstijl

Mooie dingen maken, dat is waar wij blij van worden. Neerzetten waar het om draait, zonder onnodige poespas. De nieuwe stijl van Verdo is strak, modern en vernieuwend. Een pakkende combinatie van vormen en kleuren. Om de huisstijl te bewaken is deze vastgelegd in een stylesheet.

Website

Het manifest is het fundament voor alle communicatie-uitingen. De nieuwe website neemt je mee in het verhaal van Verdo, het laat zien waarom ze doen wat ze doen. Dit, samen met de bewegingen en sprekende beelden, maakt het tot een resultaat waar we trots op zijn!

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Paul
videograaf/animator
Sandra
creatief strateeg
Thijs
designer

Meer weten over branding?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding