Print, vouw, niet, bind, plak, snij en bewonder

Print is een van de middelen waarmee we aan merken bouwen. Je merk bestaat immers niet alleen in eenen en nullen. Met print brengen we je merk naar de echte wereld in de vorm van brochures, rollbanners en stickers. En dat gebeurt allemaal met onze eigen printstraten.

Het feit dat we in eigen huis printen is best handig. Het maakt dat we zelf de kwaliteit van onze prints kunnen bewaken en snel kunnen schakelen. Het betekent ook dat als jij in de toekomst weer printwerk nodig hebt, wij dat zo voor je geregeld hebben.

Wat kunnen jullie maken?

Huisstijl
Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, mappen, stickers en ga zo maar door. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen alles voor je verzorgen.

Heb je nog geen huisstijl, of is het tijd om je huisstijl in een nieuw jasje te steken? Dan ben je in goede handen bij onze designers.

Folders, flyers, brochures en cursusmateriaal
Mat, glans, groot, klein. Wij bedrukken iedere papiersoort op het gewenste formaat. Jouw folders, flyers en brochures zijn al te bestellen vanaf een oplage van één.

Kerk- en verenigingsbladen
Veel kerken en verenigingen geven periodiek een boekje of blad uit. Wij kunnen de productie van deze bladen perfect uitvoeren. Kleine of grote oplage, bij ons is het altijd voordelig.

Goed om te weten: kerken en verenigingen betalen bij ons speciale tarieven. Neem contact op voor meer informatie.

Stickers
Wij produceren full colour stickers van elk formaat. The sky is the limit! Het kan klein, het kan groot. Het kan in een rechthoekje of uitgesneden in een vorm. Je stickers gaan jarenlang mee en zijn geschikt voor binnen en buiten.

Bouwtekeningen
Onze grootformaatprinters produceren bouwtekeningen aan de lopende band. Bouwtekeningen kunnen worden afgedrukt in kleur of zwart-wit in een kleine of grote oplage.

Roll-up banners
Wij drukken voor jou een mooie roll-up banner voor je beursstand of presentatie. Onze roll-up's zijn 200 cm hoog en 85 cm breed. Wij leveren ook de bannersystemen. Kies uit een budgetsysteem, of een luxeversie met verwisselbare banner.

Grootformaat full colour prints

Zet jezelf groots neer met grote prints. Een populair voorbeeld: muurbekleding. Hiermee maak je de lobby, hal of kantine van je pand extra bijzonder. Wij kunnen je prints ontwerpen, drukken en monteren. Het enige dat jij hoeft te doen, is genieten van je prachtige nieuwe wand.

We monteren onze prints ook op borden of platen. We maken voor jou in een handomdraai bijvoorbeeld een reclame- of informatiebord. Wat voor plat vlak je ook hebt, onze prints maken het mooi.

Contact

Samen mooie prints maken?

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding