VDBH

VDBH - Beleef ’t buiten

Het is heerlijk om buiten te zijn, daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar hoe jij die buitenruimte ervaart, wordt bepaald door degene die het onderhoudt. VDBH weet hoe belangrijk buiten is, en werkt hard voor een omgeving waarin iedereen zich beter voelt.

Wilco Boender, directeur van VDBH West, werkt al sinds 2009 samen met Reprovinci. Eerst bij een vorige werkgever en nu met zijn eigen bedrijf. "Die samenwerking is prettig. Ik heb direct contact met mensen die weten wie ik ben en er wordt snel geschakeld." En soms is dat maar goed ook. "Ik ben wel een beetje van de spoedjes," geeft Wilco toe.

Doe gewoon normaal, en dan kun je ook mooie dingen neerzetten.

Wilco Boender
(Directeur VDBH West)

"Reprovinci is zich de afgelopen jaren steeds meer op storytelling gaan richten," zegt Wilco. "Ze zijn bij de tijd, maar ook nuchter. We hebben sessies gehad die wat dieper op de inhoud gingen, maar het werd nooit zweverig." En dat is maar goed ook, want alles moet wel een beetje passen. "Als eenvoudig bedrijf moet je je niet gaan profileren als Red Bull. Doe gewoon normaal, en dan kun je ook mooie dingen neerzetten."

Bekijk werk

Zien wat we allemaal voor VDBH gemaakt hebben?

Naar de case

Meer mooie samenwerkingen

Samen bouwen aan jouw merk?

Neem contact op

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding