Boer Makelaardij

Boer Makelaardij - Makelaars met hart en ziel

Wie ooit een woning heeft gekocht of verkocht, weet dat het een ingrijpende, levensveranderende gebeurtenis is. Bij zoiets spannends wil je samenwerken met een goede partner. Iemand die je kan vertrouwen. Een makelaar met hart en ziel.

Alles voor de klant

Robert Roos is samen met Carla Goedhart eigenaar en NVM makelaar van Boer Makelaardij. En als hij je vertelt dat ze bij Boer voor 100% voor de klant gaan, dan geloof je hem gelijk. "We doen ons werk niet omdat het moet, we vinden het oprecht een mooi en interessant vak."

Korte lijnen, enthousiasme en gave resultaten, dat is typisch Reprovinci.

Robert Roos
(Eigenaar Boer Makelaardij)

Tijd voor een update

Dit jaar was het tijd voor een update aan de huisstijl. Wij schreven een manifest en leerden Boer beter kennen. We ontdekten dat de uitstraling best wat warmer en toegankelijker mocht worden. Dit zijn tenslotte makelaars met hart en ziel. Die denken niet in termen als 'klanten' en 'panden', maar helpen mensen een thuis te kopen of verkopen. Wie in de regio Gouda is geweest, heeft de nieuwe borden waarschijnlijk al aan gevels zien hangen.

Typisch

Over de samenwerking is Robert bijzonder positief. "Korte lijnen, enthousiasme en gave resultaten, dat is typisch Reprovinci," concludeert hij. "Als jullie aan de gang gaan, komt er iets moois uit. Het is goed, modern en het past bij wat er nodig is."

Bekijk werk

Zien wat we allemaal voor Boer Makelaardij gemaakt hebben?

Naar de case

Meer mooie samenwerkingen

Samen bouwen aan jouw merk?

Neem contact op

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding