Case

Echte producten uit het Groene Hart

Dit is één van onze mooiste opdrachten. De nieuwe identiteit ontwikkelen voor Streekproducten uit het Groene Hart. Prachtige producten van prachtige ondernemers. De producten van STREEK komen rechtstreeks van boeren uit de buurt. Heerlijke kaas, zuivel, groenten, vlees, fruit en meer: duurzaam geproduceerd en van eigen, Hollandse bodem. De STREEKproducten worden door mannen en vrouwen gemaakt die van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bikkelen en maar één doel hebben: een kwalitatief hoogwaardig en eerlijk product leveren.

En dat zie je. En proef je.

We hebben samen met de boeren en telers om tafel gezeten en gebrainstormd over visie, kernwaarden en identiteit. Vervolgens hebben we het manifest geschreven, het logo ontworpen en de packaging en website gerealiseerd.

Disciplines: Branding, Design, Websites, Packaging, Fotografie

Opvallen in de schappen

Hoe krijg je deze unieke Streekproducten bij de consument? Het product kan nog zo goed zijn, maar als niemand dat te horen of te zien krijgt, maakt dat niet uit. Een eerlijk product verdient dus een goed design.

Voor STREEK hebben we een zeer herkenbare verpakkingsstijl ontworpen. Toepasbaar op ieder product; van eierdoosjes, melkflessen, kaasetiketten tot labels voor vleeswaren, groenten en fruit. Prachtig herkenbaar, een stijl waar we trots op zijn.

Storytelling op de website

De leden van de coöperatie STREEK doen hun werk ieder op hun eigen manier. Maar ze zijn allemaal bezig met het creëren van de juiste balans. De balans in smaak, in de verschillende producten, in kwaliteit tegenover prijs en de manier waarop ze de producten verwerken op de bedrijven. Niet alleen vanuit de kennis die ze van hun producten hebben, maar ook omdat ze geloven dat ze verantwoordelijk zijn voor het gehele productieproces. Elk product is dan ook uniek en hard werken hoort daar gewoon bij. Dat verhaal vertellen we op de website. Niets meer. Niets minder.

Bekijk hier de website van STREEK

Producten van een boerderij om de hoek.

Wil je de producten van STREEK zelf proberen? Ze liggen in de schappen bij Hoogvliet.

Zo’n 10 jaar geleden is Hoogvliet begonnen met het verkopen van producten uit het Groene Hart in hun supermarkten. Aangezien Hoogvliet zelf ook in het Groene Hart is gevestigd, was de keuze voor deze streekproducten logisch. Hoogvliet wilt graag de mogelijkheid geven om te kiezen voor producten van een boerderij om de hoek. Een prachtige samenwerking!

Dit team werkt met heel veel plezier voor STREEK!

Arjan
creatief directeur
Pauline
designer

Meer weten over branding en packaging?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding