Case

Lekkerkerker Groep

Disciplines: Branding, Design, Websites, Print

Werken voor familiebedrijven is misschien wel het mooiste wat er is. Mariska en Niels Lekkerkerker zagen de noodzaak in om meer eenheid te brengen in hun bedrijven en deze te scharen onder één verbindende paraplu; de Lekkerkerker Groep.

Zeven unieke bedrijven, met verschillende producten en doelgroepen. Maar met één duidelijke overeenkomst: de zuivel stroomt letterlijk door de aders. Prachtige, gezonde bedrijven met een duidelijke visie op de toekomst.

Branding

Om deze eenheid meer betekenis te geven, was een plan op strategisch niveau nodig. We herzagen de merk- en organisatie architectuur en vertaalden dit grondig door naar een structuur die goed aansluit bij zowel de producten en de doel- groepen van alle bedrijven. Het resultaat: een gezonde communicatiebasis en een sterke fundering voor toekomstige groeiambities.

Als sluitstuk realiseerden we het jubileumboek: een mijlpaal voor 100 jaar bedrijvigheid binnen de Lekkerkerker Groep en een erepodium voor oprichter Kees Lekkerkerker.

Packaging Design

Packaging design, mooier wordt het niet ;-) We houden van het ontwerpen van verpakkingen. Je komt niet meer alleen weg met een mooi design. Het vertrekpunt is altijd je authentieke en unieke merkverhaal. Dit vertaald zich door in alle facetten van je merk. We denken graag mee vanaf het begin en werken samen aan relevant en onderscheidend merk. Voor de Lekkerkerker Groep hebben we gewerkt aan verschillende merkverpakkingen, o.a. Lebo Cheezer en Lebo Plantz

Dit team heeft gewerkt aan dit project

Arjan
creatief directeur
Marco
orderbegeleider
Pauline
designer
Reinier
algemeen directeur

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding