Reprovinci
lekkerkerkerheader-1600x900-q100
case

Lekkerkerker Groep

Scroll

Werken voor familiebedrijven is misschien wel het mooiste wat er is. Mariska en Niels Lekkerkerker zagen de noodzaak in om meer eenheid te brengen in hun bedrijven en deze te scharen onder één verbindende paraplu; de Lekkerkerker Groep. Zeven unieke bedrijven, met verschillende producten en doelgroepen. Maar met één duidelijke overeenkomst: de zuivel stroomt letterlijk door de aders. Prachtige, gezonde bedrijven met een duidelijke visie op de toekomst.

  • Project Merkontwikkeling
  • Opdrachtgever Lekkerkerker Zuivel
  • Oplevering begin 2017

Strategie

Om deze eenheid meer betekenis te geven, was een plan op strategisch niveau nodig. We herzagen de merk- en organisatie architectuur en vertaalden dit grondig door naar een structuur die goed aansluit bij zowel de producten en de doel- groepen van alle bedrijven. Het resultaat: een gezonde communicatiebasis en een sterke fundering voor toekomstige groeiambities.

Naast de corporate communicatie (print en online) hebben we onze expertises op het gebied van strategie en design ook ingezet voor nieuwe productontwikkelingen als de Yoghurttap en MrSpork.

Als sluitstuk realiseerden we het indrukwekkende jubileumboek: een mijlpaal voor 100 jaar bedrijvigheid binnen de Lekkerkerker Groep en een erepodium voor oprichter Kees Lekkerkerker.

Yoghurttap

In steeds meer supermarkten duikt hij op: de yoghurttap. Verse yoghurt uit de automaat met een topping naar keuze (bijvoorbeeld muesli of vers fruit). Wij verzorgden het design van de tap. Met het ontwerp sturen we op gebruiks- en bedieningsgemak.

Mr. Spork

Lekker gezond voor onderweg; romige yoghurt met vers fruit. Door de Zuivelmakers ontwikkeld, door ons vormgegeven. Lekker hoor...

Dit team heeft gewerkt aan dit project

Arjan

creatief directeur

Ewout

strateeg

Geri

developer

Lilian

projectmanager

Marco

orderbegeleider

Matthijs

developer

Pauline

designer

Reinier

algemeen directeur

Thijs

designer

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Arjan

0182 - 384 233
arjan@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding