Case

Heuvelman maakt hout mooier

Identiteit / branding

Grote vrachtschepen brengen enorme stapels hout naar de fabriek van Heuvelman aan de Hollandse IJssel. Daar wordt het ruwe materiaal verwerkt tot het op de millimeter voldoet aan de specificaties van de klant.

Heuvelman Hout is één van de grootste houtleveranciers in hun segment. Als reclamebureau houden we van de dynamiek en uitdagingen die organisaties van deze grootte en omvang met zich meebrengen. Het zijn organisaties waar alle medewerkers zich betrokken voelen. Niets mooier dan om hiermee aan de slag te gaan!

Strategie, manifest en identiteit
We begonnen bij het fundament: strategie. Doormiddel van onze strategische sessies zijn we tot de kernidentiteit gekomen. Heuvelman maakt hout mooier. Deze identiteit staat aan de basis van alle andere werkzaamheden die we hebben verricht. Manifest, payoff, logo, huisstijl, website en video. De identiteit loopt als rode draad door alle uitingen.

Disciplines: Branding, design, website, video

Corporate video

Heuvelman maakt hout mooier

Heuvelman levert niet zomaar hout: ze leveren oplossingen. Met hout werken vinden ze het mooiste wat er is. Daarom doen ze meer dan alleen maar planken zagen. Of het nu gaat om het op grote schaal bewerken van vuren of het het specifiek frezen tot op de millimeter nauwkeurig. Als je denkt dat je het onmogelijke vraagt, bewijzen zij het tegendeel. Geen excuses, maar concrete oplossingen, dat is hun motto. Zij zijn voor hun klanten echt van toegevoegde waarde, van inkoop tot levering.

Dit verhaal hebben we verteld in de corporate video. Mooie, authentieke beelden. Het door ons geschreven manifest is nagenoeg 1-op-1 de tekst in de video.

Website

De website voor Heuvelman is het vlaggenschip van alle communicatie. De focus ligt hierbij op de identiteit en storytelling. Heuvelman heeft een goed verhaal te vertellen. Vertel dat dan. Heuvelman is een autoriteit in hun branche. Laat dat dan zien. Maar wel passend bij wie ze zijn. Authentiek, hands-on en met z'n allen gaan voor de beste oplossingen. Bekijk hier de website: heuvelman-hout.nl

Signing

Heuvelman Hout heeft nogal wat te vervoeren richting afnemers. De grote trailers zijn het meest zichtbare uithangbord van Heuvelman. De vormgeving van de vrachtwagens kreeg daarom een hoge prioriteit en veel aandacht. De fotograaf heeft mooie platen geschoten, specifiek voor het design van de vrachtwagen. Niet zomaar een foto dus, maar het perfecte plaatje aansluitend op het ontwerp.

Stationery

Alle huisstijlmiddelen zijn inmiddels omgezet naar de nieuwe huisstijl. Als merkenbouwers zijn we erg strikt in het naleven van de huisstijlregels. Het meest sterke merk is een merk dat herkenbaar blijft.

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Bert
designer
Arjan
creatief directeur
Paul
videograaf/animator
Jos
designer

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding