Reprovinci
verheij-1-header-1600x900-q100
case

Verheij: Communicatie van A tot Z

Scroll

Bij Verheij, gespecialiseerd in groenvoorziening, zetten zo’n 150 medewerkers zich dagelijks actief in voor het onderhoud en de aanleg van buitenruimten.

Een no-nonsense bedrijf dat hard werkt en veel waarde hecht aan persoonlijk contact. Altijd met een hoge kwaliteitseis en nooit zonder plan. Het motto ‘Doeners die denken’ is niet voor niets het fundament voor alles waar Verheij voor staat.

  • Project Communicatie
  • Opdrachtgever Verheij BV
  • Oplevering Doorlopend

Samenwerking

Vanuit die basis werkten we de afgelopen jaren samen met Verheij aan het overbrengen van die herkenbare identiteit naar buiten toe. Dit deden we door consistent te zijn in het verhaal en altijd uit te gaan van de kracht van Verheij.

Door alle veranderingen en groei heen, zijn de uitingen en middelen meegegroeid. Dit was mogelijk omdat we er altijd voor hebben gezorgd dat we elkaar goed begrijpen. Want iets moois maken doe je niet alleen.

Vanuit die basis werkten we de afgelopen jaren samen met Verheij aan het overbrengen van die herkenbare identiteit naar buiten toe.

wilco boender

Animatie

Voor het ontwerp 'werken op beeldkwaliteit' hebben we een animatiefilm ontworpen en ontwikkeld. De kracht van een animatie is dat het op een laagdrempelige manier een bepaald onderwerp uitlegt.

De animatie vertelt het verhaal van bewoners van een stad of dorp die samen met Verheij hun straatje proper en verzorgd houden.

Bekijk hieronder het eindresultaat:

Dit team werkt aan producten voor Verheij

Arjan

creatief directeur

Bert

designer

Ewout

strateeg

Matthijs

developer

Thijs

designer

Verheij is ook online present middels een responsive website die projecten, branches, dienstverlening en actualiteiten in beeld brengt.

Responsive website

De website is ook de ingang voor verschillende portalen: medewerkers en opdrachtgevers kunnen via deze manier toegang krijgen tot hun eigen beveiligde omgeving.

Bij elke branche waarin Verheij actief is wordt de pagina geïntroduceerd met een geanimeerde infographic met statistieken over het desbetreffende werkveld.

Bekijk hier verheijbv.nl

h2o Onkruidbeheersing

Als eigen label heeft Verheij h2o gelanceerd.

Met specialistische, duurzame apparatuur zorgt Verheij voor efficiente bestrijding van onkruid. Lees alles over hoe ze dat doen op verheijbv.nl/h2o

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Arjan

0182 - 384 233
arjan@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Mooi werk hè?

Als je dit mooi werk vindt kunnen we een keer om tafel om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie door te spreken.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding