Case

Rebranding Merosch

Disciplines: Branding, design, website, merkbelofte, positionering

Eigenzinnige rentmeesters

Rentmeesterschap is voor Merosch-oprichter Ronald Schilt een 'way of live'. Sinds 2008 vervult Merosch een voortrekkersrol in de verduurzaming van gebouwen en gebieden. Het moet en kan namelijk beter. Oprecht, overtuigd en eigenzinnig. Als ontwerpers van zijn eerste logo mochten voor de tweede keer 'aan de bak' om recht te doen aan de huidige positie van Merosch.

We zijn in een creatieve sessie op onderzoek uitgegaan om boven tafel te krijgen wat er leeft bij het team. D.m.v. verschillende methodes, zoals de 'Golden Circle' onderzoeken we wat de onderliggende drijfveren van het bedrijf, de eigenaar en team zijn. Cruciaal voor de uitrol van de verdere positionering van het merk Merosch.

Merosch focust op mensen, samenwerking, natuur en techniek. Deze elementen zijn verwerkt in het logo en vormen samen een roer. De kleuren zijn duidelijk en confronterend. Zoals eigenlijk het hele logo. Scherp, prikkelend, anders en opvallend. Merosch ten voeten uit dus. Koplopers en voortrekkers. Koers zetten naar morgen dus!

Kennis, kennis en kennis

Merosch vindt samenwerken een must. Dat betekent heel concreet ook kennis delen. Kennis van henzelf en van anderen. Want delen is vermenigvuldigen. Merosch organiseert events en is aanwezig op congressen. Dit doen ze onder de vlaggen "Merosch Kenniscafé en Merosch Open Source" met herkenbare logo's.

Website

Merosch heeft veel te vertellen en veel te laten zien. Hoe breng je structuur aan en houd je alles overzichtelijk. Vanuit verschillende thema's laten we zien waar Merosch zich elke dag hard voor maakt, gedragen door de gerealiseerde projecten. De website biedt de mogelijkheid om door alle onderdelen heen de koers van Merosch te zien en daarbij aan te haken. Bekijk hier de website van Merosch: Merosch.nl

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Thijs
designer
Arjan
creatief directeur

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding