Case

Branding AGB Bouw

Disciplines: Strategie, design, website, signing

Merk in woord en in beeld

Gewoon goed werk

AGB'ers zijn harde werkers die houden van aanpakken. Wij hebben een helder merkverhaal voor ze op papier gezet dat de rode draad is door alle communicatiemiddelen.

Bij een compleet nieuwe branding en een aangescherpte positionering is een passend logo onmisbaar. Een krachtige en hoogwaardige uitstraling, heldere kleuren en een sprekend lettertype maken het verschil.

Magazine

Een verhaal zonder communicatie is als een fundament zonder gebouw. Met een magazine vertellen we het verhaal van AGB aan de buitenwereld. Wij planden interviews met klanten, verzamelden interessante verhalen en maakten zo samen met AGB Bouw een toegankelijk blad. Interessant voor bestaande én nieuwe opdrachtgevers!

Video

Als merkenbouwers zijn wij enthousiast over bewegend beeld. Een video is namelijk de uitgelezen kans om dat gevoel van een merk écht over te brengen. Het laat mensen zien wie je bent, met meer dan alleen woorden. In het geval van AGB betekent dat: geen mooie praatjes, maar gewoon goed werk leveren.

Website

Wie na het zien van de video of het lezen van het magazine meer wilt weten over AGB, komt terecht op de nieuwe website. Hier vertellen we hetzelfde verhaal als elders, met beeld en woord. Geen mooie praatjes dus, maar wel mooie projecten.

Bekijk de site op agbbouw.nl

Signing

Dat eenduidige verhaal geldt voor online kanalen én offline communicatie. Als vormgevers maken we mooi beeld dat past bij je identiteit. Met die identiteit als basis, klopt het hele plaatje. Van een magazine tot vlaggen en van de bouwkeet tot het wagenpark: AGB Bouw is een merk geworden dat staat als een huis.

Foto: Daniel de Ruiter - voldaanmedia.com

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Sandra
creatief strateeg
Thijs
designer
Paul
videograaf/animator
Arjan
creatief directeur

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding