Werk aan je merk.

Het beste verhaal ben je zelf.

Disciplines: merkverhaal, logo, bedrijfsvideo, merkontwikkeling

Jouw bedrijf of organisatie heeft een uniek verhaal. Dat moet ook wel, anders zou je geen bestaansrecht hebben. Vaak is dit kenmerkende verhaal de voornaamste reden waarvoor mensen bij jou aankloppen. Wat als dit verhaal de kapstok wordt voor je branding, website of wervingscampagne? Dan gaan er mooie dingen gebeuren!

Wij houden van bedrijven en organisaties waar hard wordt gewerkt. Waar het team een hechte club vormt en samen knokt totdat het goed is. Waar de kantjes er niet worden afgelopen en gezond verstand de standaard is. We werken graag voor teams die bouwen en wegen aanleggen. Voor de constructeurs in de fabriek. De makers in de foodindustrie. De handen aan het bed. De zorgers en ontzorgers. Dienstverleners met een hoofdletter 'D'.

Je bent niet uniek in wat je doet maar in wie je bent.

Dat zijn de verhalen die wij graag vertellen. Echte, authentieke verhalen. Want dat maakt een organisatie of bedrijf uniek. Maar dan moet het wel verteld worden.

De uitdaging is dat veel bedrijven en organisaties hetzelfde doen; efficiënt groenonderhoud, duurzaam bouwen, innovatieve zorg en noem het maar op. Juist het unieke karakter (merkverhaal) van jouw organisatie zorgt dat opdrachtgevers of medewerkers liever met jou willen samenwerken. Dat is belangrijker om te vertellen dan wat je doet of hoe je het doet.

Belangrijk dus dat dit authentieke merkverhaal verteld wordt!
Dat merkverhaal schrijven we graag voor je, wij geven woorden aan jouw identiteit. Want het beste verhaal ben je zelf!

We duiken samen de materie in, leren jouw organisatie kennen en zetten de juiste middelen in om het beste resultaat te halen. Dat kan een wervingscampagne zijn, een nieuwe huisstijl, website of een krachtige video.

Dat doen we zoals we zijn; nuchter, doortastend en to-the-point. Gewoon hard werken, ons gezonde verstand gebruiken en vooral mooie dingen maken.

Contact

Eens sparren over jouw merk?

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding