Kirby CMS

Kirby CMS

Wij bouwen websites met Kirby CMS. Niet het bekendste CMS, dus je hebt er misschien nog nooit van gehoord. Maar wij zijn grote fans van Kirby, en onze klanten ook! Met Kirby maken we mooie, snelle, gebruiksvriendelijke websites die precies passen bij de wensen van onze klanten.

Meer weten over de voordelen van Kirby? Bekijk de video en lees verder:

Licht en snel

Een website gemaakt met Kirby heeft een eenvoudige structuur van mappen en bestanden. Al je pagina's worden opgeslagen als tekstbestanden, eventueel met afbeeldingen en andere bestanden in dezelfde map.

Een eenvoudige basis betekent niet dat je website aan functionaliteiten hoeft in te leveren. Kirby is modulair, dus we kunnen de nodige functies aan je website toevoegen. Alles wat je nodig hebt, maar niet meer dan dat. Dit maakt Kirby geschikt voor projecten van klein tot groot.

Kirby maakt van nature lichte en snelle websites. En dat heeft veel voordelen. Je bezoekers gaan zich bijvoorbeeld niet vervelen omdat je website zo lang aan het laden is. De snelheid van je website wordt ook meegenomen door Google bij het bepalen van je positie in de zoekresultaten. Goed voor je SEO dus.

Websites in Kirby zijn ook makkelijk te onderhouden. We hoeven geen tal van plugins up to date te houden, en updates van Kirby zijn eenvoudig te implementeren zonder dat jij het merkt.

Alles kan met Kirby CMS

Met Kirby kunnen we ieder denkbaar design nabouwen. Dat geeft onze vormgevers de vrijheid om zich lekker uit te leven. Je hoeft niet vast te zitten aan de beperkingen van een specifiek thema, we kunnen je website helemaal vanaf 0 voor jou maken.

Als een ontwerp door jou is goedgekeurd, gaan onze developers er mee aan de slag. Ze bouwen die website na met Kirby. Na enige tijd krijg je een email met een link naar de demo, de eerste werkende versie van je nieuwe website.

Een website voor jou

Wij vinden het belangrijk dat jij met je eigen website kan werken. Kirby maakt het onderhouden van je website zo makkelijk als maar kan. Daarom zijn onze klanten ook fans van Kirby!

Pagina's zijn opgebouwd uit dynamische contentblokken. Deze blokken zijn door ons ontwikkelt en passen dus helemaal bij het uiterlijk van jouw website. Kies het soort content dat je wil toevoegen, sleep het naar de juiste plek en voeg tekst en afbeeldingen toe. Boem, klaar.

Bij oplevering van je website krijg je van ons een uitleg van het CMS. We laten je zien wat je moet weten: van onderhoud van je pagina's tot het schrijven van blog- en nieuwsberichten. Kom je er niet uit? Dan kun je bij ons terecht voor technische ondersteuning.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding