Reprovinci
johannes-wredenmark-251375-1600x225-q100

Campagnes

Een campagne leent zich uitstekend om je merk en identiteit weer helder in de markt zetten, een specifiek product te presenteren of een specifieke doelgroep aan te spreken. Met een duidelijk afgebakend doel en een heldere boodschap voor jouw doelgroep zetten we mooie middelen in om dit voor elkaar te krijgen.

Mee op reis

Een campagne gaat vandaag de dag wel verder dan alleen klassieke advertentie inkoop. Met een creatieve invulling, aansprekend voor de doelgroep, wordt de campagne ingekleurd. De juiste middelen, online en offline, worden afgestemd door middel van de daarvoor ontwikkelde customer journey. Welke touchpoints zijn er in de klantreis en waarop willen we sturen? Wat is het uiteindelijke doel van die reis en het doel van de campagne? De ene keer wordt vooral op social advertising gestuurd, terwijl een andere doelgroep via direct-mail en video bereikt wordt.

Als het doel en de boodschap zijn vastgesteld gaan we hard aan de slag om het idee van de campagne concreet te maken. Designers gaan pixels creƫren, de printers draaien overuren en de creatieve techneuten zorgen voor de online oplossing.

Meer weten over campagnes?

Bel, e-mail of whatsapp Arjan

0182 - 384 233
arjan@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Word je liever teruggebeld?

Dat kan ook. Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding