Maak dat mensen voor jou kiezen

Wat je ook doet of verkoopt, je bent niet uniek. Waarom zouden klanten dan voor jou kiezen? Je bent misschien voordelig, je hebt een gigantisch assortiment of je webshop is razendsnel. Dat is natuurlijk allemaal belangrijk, maar het is niet alles.

Welk gevoel krijg ik bij een merk? Past dit bedrijf bij mij? Geloof ik deze organisatie? Dat zijn vragen waar mensen mee bezig zijn. Een goede merkidentiteit geeft antwoord op deze vragen. Het geeft mensen een goed gevoel waardoor ze vaker voor jou kiezen.

Wat is merkstrategie?

Je merkstrategie is de identiteit van je bedrijf of organisatie. Het is meer dan je diensten en producten, het is alles daaromheen. Je kernwaarden, filosofie en je drijfveer. Het is het antwoord op de vraag “waarom doe ik wat ik doe?”. Een simpele vraag die vaak moeilijk te beantwoorden is.

Een goede strategie maakt je leven makkelijker. Het geeft houvast en speelt een rol bij alles wat je doet. Of het gaat over de vorm van je logo, de headers op je website of de Facebookcampagne voor je nieuwe productlijn: je merkidentiteit is leidend. Het fundament waarop we jouw merk bouwen.

Wat heb ik aan branding?

Als je branding centraal zet, ga je een duidelijke boodschap vertellen. Je vertelt niet meer wát je doet, je vertelt waarom je dat doet. Onze ervaring is dat zo’n boodschap veel effectiever is. Wij geloven in authentieke communicatie. Het is daarom belangrijk dat je branding écht bij je past. Wees jezelf en wees eerlijk. Dat is wat overtuigt.

Wie goed wil communiceren moet een duidelijke boodschap te vertellen hebben. Daarom gaan wij kijken naar wat jullie drijft, waarom jullie doen wat jullie doen en wat er nodig is voor een mooi merk.

Wat we doen? We bouwen jouw merk.

Wij kunnen jouw merk pas bouwen als we weten wie je bent. Vanaf de eerste gesprekken leren we jouw organisatie kennen. En dat is meer dan het product dat je maakt of de dienst die je levert. Wij willen vooral weten waarom je doet wat je doet. We stellen lastige vragen en komen met eerlijke antwoorden. We zijn er niet voor ‘zomaar een mooi plaatje’, maar voor een stevig fundament.

Met alle verzamelde informatie maken wij het fundament van jouw communicatie. We schrijven jouw merkverhaal, zetten de communicatiestrategie op papier en ontwerpen de visuele identiteit. Wij komen onze plannen presenteren. Een belangrijk moment, want hier gaan we straks alles op baseren. Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan is het tijd om mooie dingen te gaan maken.

We ontwerpen een website, bedenken campagnes, produceren video's, maken magazines op en regelen alles wat jij nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken. Alles draagt bij aan jouw merk.

Contact

Samen een strijdplan maken?

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding