Reprovinci
img_background_1900_laag-1600x900-q100
case

VWCO wint iF Design Award 2018 

Scroll

VWCO heeft dit jaar de iF Design Award, de wereldberoemde designprijs gewonnen. Het winnende product, De Techman Robot TM5, won in de discipline product, in de categorie Industrie. In opdracht van VWCO, de distributeur van de robot in de Benelux, ontwikkelden wij de productwebsite.

  • Project Website
  • Opdrachtgever VWCO, Valk Welding
  • Oplevering Januari 2018

Prijswinnende robot

Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de iF Design Award. De TM5 kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met zijn smart, simple en safe features waaronder het geintregeerde vision systeem. De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

Multi language

Om de Techman robotarm in de markt te zetten hebben we een multi language website ontwikkeld. Door de internationale positionering hebben we de mogelijkheid gecreëerd om te kunnen switchen van Nederlands naar Engels. De werking van de slimme robot wordt inzichtelijk gemaakt door middel van productfoto's, video's en specificaties. Ook kan je op sectoren pagina's zien hoe je bijvoorbeeld in de horeca of zorg de robot simpel kunt inzetten.

VWCO is een onderneming van Valk Welding Groep en is de distributeur van de TM5 binnen Nederland, België en Luxemburg.

Bekijk de website vwco.nl

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Geri

developer

Matthijs

developer

Thijs

designer

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Ewout

0182 - 384 233
ewout@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding