Vlekkeloos resultaat met OsmosePunt

Case

Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, kan je nu ook tappen in de Krimpenerwaard. Kom vanaf maart 2018 naar OsmosePunt in Bergambacht en gebruik osmosewater voor een vlekkeloos resultaat!

Osmosewater is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van mineralen en zouten, laat daardoor geen vlekken of strepen achter. Door het gebruiken van osmosewater is het ook niet nodig om zeep of chemicaliën te gebruiken. Dit is dus een zeer interessant product voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Aan ons de vraag om een herkenbaar logo en communicatiemiddelen te ontwerpen om ervoor te zorgen dat deze partijen het punt in Bergambacht weten te vinden.

Direct Mail

Het OsmosePunt is vanaf 5 maart 2018 bereikbaar. Om deze locatie onder de aandacht te brengen wordt er een DM gestuurd naar een alle schoonmaakbedrijven in de Krimpenerwaard. Met hierin de voordelen van Osmosewater, prijzen en natuurlijk de locatie.

Bouw

Wanneer een volledige nieuwbouwwijk wordt opgeleverd worden alle ramen van alle huizen eerst nog gewassen. Om op dit bouwterrein de glazenwassers van een grote hoeveelheid osmosewater te kunnen voorzien is het mogelijk dat er in de toekomst containers van het OsmosePunt ingezet gaan worden.

Matthijs
developer
Thijs
designer

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding