Reprovinci
beachflags_breed_1900-1600x900-q100
case

Vink Koeltechniek & Slob Koudetechniek

Scroll

Vink Koeltechniek en Slob Koudetechniek hebben de handen ineen geslagen om samen verder te professionaliseren en uit te breiden in de handel van koel- en vriestechniek. De bedrijven blijven naast elkaar bestaan en versterken hun marktpositie.

  • Project Identiteit, signing, huisstijl
  • Opdrachtgever Vink Koeltechniek
  • Oplevering Februari 2018

Gebundelde dienstverlening

De twee bedrijven zullen door deze samenwerking hun beider klanten nog beter van dienst kunnen zijn en een breder productgamma kunnen bieden. Met deze fusie wordt de continuïteit van Slob Koudetechniek gewaarborgd en is het bedrijf beter voorbereid op de toekomst.

Innovatief en klantgericht

Vink koeltechniek is een innovatief en klantgericht koeltechnisch bedrijf met dezelfde kernwaarden als Slob Koudetechniek. De overeenkomsten in werkwijze en klantgerichtheid zijn treffend. Ook in de toekomst blijven onze kernwoorden belangrijk: Betrouwbaar, Maatwerk, Energiebesparing, Duurzaamheid.

Het contact met de mensen van Reprovinci is erg goed en ontspannen: we kunnen met elkaar sparren om tot een geweldig resultaat te komen!

Simon Slob - eigenaar

Reprovinci heeft de complete huisstijl en positionering voor zijn rekening genomen. Voorwaarden was dat er een herkenbaar beeldmerk moest ontstaan dat een gezicht en betekenis geeft aan de jarenlange ervaring die Slob Koudetechniek heeft opgebouwd.

Bert

designer

Thijs

designer

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Arjan

0182 - 384 233
arjan@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding