Reprovinci
header_1900-1600x900-q100
case

Sirkelslag interactief spel!

Scroll

Sirkelslag is een jaarlijks terugkerend jongeren evenement van de Protestantse Kerk Nederland. Het grootste, spannendste en meest interactieve spel tussen meer dan 600 groepen. We zijn trots dat we het interactieve deel voor onze rekening hebben kunnen nemen!

  • Project Website, branding, platform
  • Opdrachtgever JOP, Jong Protestant
  • Oplevering februari 2018

Deelnemers

Dit jaar hadden 687 teams uit verschillende kerkgenootschappen zich ingeschreven voor Sirkelslag. Elk team speelde 7 spellen, waarbij o.a. slagroom, chips, water, vla en potloden nodig waren. De behaalde spelpunten konden direct worden ingevuld op de liveomgeving. Waarop ook de livestream met presentator Klaas van Kruistum te volgen was. Aan het eind van de avond konden de 7.000 deelnemende jongeren zien op welke positie hun groep in het landelijke klassement was geƫindigd.

Social

Ook op social media waren de groepen erg actief. Om de vele foto's en filmpjes online gegroepeerd te tonen hebben we gebruik gemaakt van walls.io. Deze web-app genereert een 'social wall'. Hierop waren alle berichten zichtbaar die gepost waren met #sirkelslag. Door deze handige tool was er ook goede moderatie mogelijk om eventueele vervelende posts/users te kunnen blokkeren.

Ewout

strateeg

Geri

developer

Willem

developer

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Ewout

0182 - 384 233
ewout@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding