Case

Multisure. Zeker wel.

Verzekeren draait om het ondervangen van risico’s. Een ongeluk is altijd vervelend - zeker als je ver van huis bent - maar daar wil je je niet mee bezighouden. Multisure, gespecialiseerd in inkomensverzekeringen in de maritieme sector, snapt dat. Het moet gewoon geregeld zijn en je moet je verzekeraar kunnen en durven vertrouwen. Laat dat nou precies de insteek van Multisure zijn.

Want verzekeren gaat om meer dan je aanbod. Het gaat om de zekerheid dat, mocht het fout gaan, er iemand aan jouw kant staat. Iemand die de extra stap zet voor jou. Dat karakter hebben we gevat in het manifest en doorgevoerd in de nieuwe huisstijl. Multisure. Zeker wel.

Disciplines: Branding, design, huisstijl, websites

Voor veel mensen is verzekeren iets wat nodig is, maar waar eigenlijk niemand zin heeft om in te duiken. De website heeft een simpele structuur en korte en begrijpelijke teksten. Van ontwerp tot techniek, alles is in het werk gesteld om jou als gebruiker te helpen om de juiste keuze te maken en de persoonlijke benadering van Multisure te laten proeven.

Wat valt er nu precies onder je verzekering bij Multisure? Om meer inzicht te geven in wat de mogelijkheden zijn, hebben we een overzichtelijk diagram en bijbehorende illustratiestijl ontwikkeld om de, over het algemeen genomen, wat 'droge stof' beter over te brengen.

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Bert
designer
Thijs
designer
Ewout
strateeg
Paul
videograaf/animator

Meer weten over deze case?

Bel of e-mail Arjan

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding