Reprovinci
metalflex-header-1600x900-q100
case

Metalflex - Mastering Expectations

Scroll

Al jaren is Metalflex een stabiele partner in het koud walsen van aluminium profielen. De organisatie groeit, en daarmee de vraag of de koers die zij varen op het gebied van communicatie nog de juiste is. Het antwoord op de vraag is begonnen met een zoektocht naar wie Metalflex is ...

  • Project Manifest, website, middelen
  • Opdrachtgever Metalflex
  • Oplevering 2016 - heden

De zoektocht naar 'wie je bent' faciliteren wij in de vorm van een creatief strategische workshop. In die sessie gaan we in op de vraag waarom je doet wat je doet. De uitkomst daarvan zijn de ingrediënten voor onder meer het manifest: wat drijft je, en waarin onderscheid je je van anderen?

Manifest: Het verhaal van

Het bewerken van metaal naar een eindproduct of halffabricaat op maat: dat is wat we doen. En dan specifiek het rolvormen en koud walsen van profielen binnen een breed scala aan kennis, vaardigheden, processen en gereedschappen.
Op zichzelf niets bijzonders. Maar de manier waarop wij dit doen is hoe we ons onderscheiden. Wij zien onszelf als onderdeel van uw bedrijf, niet als klant of leverancier. Samen met uw organisatie vormen we één team dat zorgt voor een oplossing waar iedereen profijt van heeft. Wij zijn Metalflex.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Iedereen in ons team heeft inspraak en de vrijheid om mee te denken. Zo hebben alle collega’s een andere invalshoek, en die veelvoud aan inzichten zorgt voor verrassende ideeën. Maar met die vrijheid komt ook verantwoordelijkheid.

Onze mensen krijgen de ruimte en pakken die handschoen op, want uiteindelijk moet er wel een goede oplossing komen. Iedereen is bij ons eigenlijk een beetje ondernemer. We houden elkaar scherp en we leren van elkaar. Daardoor kunnen we samen groeien en stimuleren we creativiteit en innovatie.

Want stilstand is achteruitgang.

Kwaliteit en toegevoegde waarde
Onze mensen zijn intrinsiek gemotiveerd om de beste oplossing te bedenken. Door constant kritisch te kijken naar ons eigen werk en te zoeken naar verbetering in ons proces kunnen we de kwaliteit leveren die voldoet aan de hoge eisen die we onszelf opleggen.

Maar wij vinden een kwalitatief goed product alleen niet goed genoeg. Onze uitdaging ligt breder: Het gaat er niet alleen om hoe we het product beter kunnen maken, maar hoe we uw onderneming verder kunnen ondersteunen.

Onze belofte
Wij luisteren niet om te reageren, maar om te begrijpen. Te begrijpen wat het probleem is achter de vraag die gesteld wordt. Zo kunnen we werken naar de beste oplossing voor uw organisatie. De oplossing die meerwaarde toevoegt.

Wij noemen onszelf “geborgd flexibel”: Het zoeken naar dé oplossing gaat veel verder dan alleen een fysiek product maken. Waar is het product voor bedoeld, en in welke context wordt het toegepast? Wat kunnen wij nog meer doen om het proces, de productie of het eindproduct succesvoller te maken?

Wij willen iets opleveren waar uw organisatie echt bij gebaat is. De vragen daarbij zijn per klant en product anders, maar we werken altijd naar één doel toe: Verwachtingen overtreffen.

Daarmee zijn we dus eigenlijk geen leverancier maar een strategisch partner.

Metalflex: Mastering expectations

Door een heldere samenwerking komen de mooiste dingen tot stand. Erg blij met de resultaten waardoor wij verder kunnen groeien!

gerben de jager, directeur

Beursstand

Voor de metaalbeurs ESEF (dé ontmoetingsplek voor de nederlandse maakindustrie) waar Metalflex aanwezig was hebben we meegeholpen met het bedenken van een passende boodschap op de stand, het visueel ontwerp van de achterwanden en ook een deel van de productie hebben wij voor onze rekening genomen.

Website

Ook online is Metalflex goed zichtbaar. Door een heldere, makkelijk te navigeren website zijn producten en dienstverlening eenvoudig te vinden. De site biedt een overzicht van de totaalaanpak van het bedrijf. Vanzelfsprekend is de website op niet-desktop of laptop devices uitstekend te lezen.

Bekijk metalflex.nl

Het team dat aan deze opdracht heeft gewerkt

Bert

designer

Ewout

strateeg

Geri

developer

Matthijs

developer

Meer weten over deze case?

Bel, e-mail of whatsapp Ewout

0182 - 384 233
ewout@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding