Case

Merkfilm De Vries en Verburg

Disciplines: Branding, Video en animatie

Hoe leg je als bouwbedrijf nu uit wie je echt bent? Het resultaat van het werk is één ding, maar het vat niet je identiteit. Voor De Vries en Verburg hebben we dit opgelost door wie ze zijn te vatten in hun nieuwe merkfilm ‘Ons karakter’.

Manifest - Ons Karakter

De identiteit van De Vries en Verburg wordt gekenmerkt door het team. De bouwvakker met de hamer op de bouwplaats en de man in pak op kantoor. Iedereen in de organisatie draagt op zijn manier een steentje bij aan de visie van De Vries en Verburg. Het is ook niet voor niets dat men van vader op zoon elke ochtend voor dag en dauw afreist naar Stolwijk. De essentie van wie De Vries en Verburg is komt dan ook samen in hun manifest met als merkbelofte ‘Bouwen op karakter’

Van verhaal naar merkfilm

Om de identiteit en merkbelofte bij het grote publiek te brengen hebben wij deze vertaald naar een video. In de merkfilm dient het manifest als voice-over. Beeld en muziek ondersteunen de boodschap en geven extra kracht en gevoel.

Het manifest gaat over de mensen van De Vries en Verburg, dus er is veel tijd en moeite gestoken in het maken van mooie portretten. Deze portretten van verschillende medewerkers op hun eigen werkplek vormen de rode draad in de film.

Ook met de droneshots hebben we de mensen centraal gehouden. Door dichtbij te vliegen met een telelens hebben we de kracht van het droneshot gecombineerd met de focus op mensen.

Relatiedag

De premiere van de merkfilm was op de relatiedag van De Vries en Verburg. In de bioscoopzaal van het Correndon Hotel bij Schiphol werd de merkfilm voor het eerst vertoond. Een leuk moment, want niet alle films die we maken gaan in de bioscoop in première!

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding