Case

Kerstcampagne 2020

Wat een prachtig en hartverwarmend initiatief! Nationaal Ouderenfonds verrast duizenden ouderen met een feestelijke kerstbox. Zo brengen ze warmte en gezelligheid in deze (soms letterlijk) donkere dagen.

Disciplines: Design

In deze pandemie zijn meer ouderen eenzaam dan ooit tevoren. In deze kerstbox zit alles om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. Iets lekkers, een cadeautje, een persoonlijk geschreven kerstkaart en een uitnodiging voor een speciale online kerstshow. Deze actie wordt o.a. ondersteund door bedrijven als Sligro, KLM, PostNL en VodafoneZiggo. De plaatselijke vrijwilligers kunnen op veilige afstand de box bezorgen en een praatje maken om op deze manier de ouderen een hart onder de riem te steken.

Wij hebben met veel plezier het ontwerp van de campagnemiddelen verzorgd, met de kerstbox als meest zichtbare item. Daarnaast hebben we ansichtkaarten, flyers en de oplegger vormgegeven. Alles in de hernieuwde stijl van het Ouderenfonds met een stevige scheut warme kerstkleuren en aansprekende beelden.

Wie het Ouderenfonds wil helpen en een kerstbox wil doneren, kan terecht op DONEER EEN KERSTBOX

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Thijs
designer
Pauline
designer

Meer weten over deze case?

Bel, e-mail of Whatsapp Arjan

0182 - 384 233

Of stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding