Case

In voor Mantelzorg

In voor Mantelzorg is een programma van Movisie en Vilans, dat zich richt op een betere ondersteuning voor mantelzorgers, door een verbeterde samenwerking tussen alle verschillende betrokken partijen. Voor dit programma hebben we een nieuwe identiteit en website ontwikkeld en vormgegeven.

Disciplines: Design, Websites, Print

Het concept van het logo is gebaseerd op de doelstelling om het samenwerken te verbeteren. Bij deze samenwerking draait het om het verbinden/bereiken van partijen binnen het zorgnetwerk. Het beeldmerk is een wifi-icoon (bereik) waarvan de losse bogen met elkaar verbonden zijn, hierdoor wordt de letter m gevormd.

Communicatiemiddelen

De gemaakte identiteit is zowel offline als online doorgevoerd. Via drukwerk, in de vorm van leaflets en kaarten, krijgen de verschillende zorgpartijen handvatten aangereikt. Zo zijn er handige instrumenten beschikbaar die de zorg voor beroepskrachten makkelijker maakt.

Voor invoormantelzorg.nl hebben we de wireframes, informatie architectuur en visueel ontwerp uitgewerkt. De website is hét centrale punt geworden waar relevante en bruikbare content (en de verwijzing daar naar) te vinden is met een sterke verbinding naar de ‘waarom’ vraag. Storytelling is daarmee een essentieel onderdeel. Door middel van verschillende contentblokken zijn de webpagina’s naar wens op te bouwen.

Dit team heeft gewerkt aan deze case

Ewout
strateeg
Thijs
designer
Lusanne
designer

Meer weten over deze case?

Bel, e-mail of Whatsapp Arjan

0182 - 384 233

Of stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding