Reprovinci
header2-1600x900-q85
case

Vind jouw HIPP dealer!

Scroll

HIPP Design ontwikkelt en produceert maatwerk LED spiegels. Daarbij zijn kwaliteit en oog voor detail de uitgangspunten. Vanuit een groot dealer netwerk zijn bijna in heel Nederland hun spiegels te koop.

  • Project Website, rekentool, dealerlocator
  • Opdrachtgever HIPP-design
  • Oplevering November 2017

Omdat het verkoopkanaal op orde was, lag de focus voor ons op het maken van een online etalage voor HIPP Design. Het spiegel aanbod met de bijbehorende opties, de mogelijkheid om een maatwerk te laten berekenen en het vinden van de dealer bij jou in de buurt waren daarbij de ingredi├źnten. Bekijk de website van HIPP-design op:
hipp-design.nl

Maatwerk

Het leveren van spiegels op maat is een meerwaarde van HIPP design. Om de bezoeker inzicht te geven in de kosten van een maatwerkspiegel is er de mogelijkheid om, aan de hand van afmetingen en opties, een prijs te berekenen. Zo weet een bezoeker direct waar hij aan toe is.

Dealerlocator

De spiegels van HIPP design worden verkocht in een groot aantal winkels en webshops. Via de dealerlocator kan de bezoeker gemakkelijk het dichtstbijzijnde verkooppunt vinden en daar de spiegels in de showroom bekijken.

Ook een website laten maken?

Dit team heeft gewerkt aan dit project

Geri

developer

Lilian

projectmanager

Matthijs

developer

Thijs

designer

Willem

developer

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Ewout

0182 - 384 233
ewout@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding