Reprovinci
ad_1_cvdks-1600x900-q100
case

Explosie van expressie

Scroll

Volg in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse cursussen en/of workshops in de kunstvormen ateliers, muziek, dans en theater. In onze uitwerking heeft elke kunstvorm zijn eigen themabeeld. Deze beelden zorgen voor een explosie van expressie rondom het logo. 

  • Project Identiteit, drieluik, stationery
  • Opdrachtgever Centrum voor de Kunsten Spijkenisse
  • Oplevering Mei 2018

Stijlvol en toegankelijk

'Maak een corporate identity waarbij er een goede balans is tussen stijlvolle kunst en toegankelijkheid.' Dit was de opdrachtomschrijving van de pitch, uitgeschreven door het kunstcentrum in Spijkenisse. In onze uitwerking hebben we het strakke, zakelijke logo een prominente rol gegeven, als een centrale baken waar de kunstvormen sierlijk omheen bewegen.

Het kenmerkende binnen de ontwerpstijl is de afwisseling in zwart-wit en kleur beelden, waardoor de nadruk nog meer komt te liggen op de verscheidenheid aan kunstuitspattingen.

Brede aanbod

Bij het uitwerken van de middelen hebben we ook gezocht naar een uitstraling die laagdrempelig is. Het kunstcentrum zorgt zelf ook voor een lage drempel door jaarlijkse twee open lesweken te houden, waarbij je proeflessen kunt volgen. Het brede aanbod van alle jaarlijkse activiteiten hebben we overzichtelijk verwerkt in een drieluik.

Naast het drieluik hebben we ook posters, inschrijfformulieren en alle stationery verzorgd.

Dit team heeft gewerkt aan de case

Arjan

creatief directeur

Marco

orderbegeleider

Thijs

designer

Meer weten over dit project?

Bel, e-mail of whatsapp Arjan

0182 - 384 233
arjan@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding