Reprovinci
laptop_products-1600x900-q100
case

Buveco - Better safe than sorry

Scroll

Buveco is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van draagbare en stationaire gasdetectie. Uniek, omdat ze verder gaan dan het leveren van een product. Op basis van een goede relatie met hun klanten biedt Buveco advies op maat en denkt mee over custom-made oplossingen.

  • Project Website, brochure, productsheets, copywriting
  • Opdrachtgever Buveco Gasdetection B.V.
  • Oplevering september 2018

Buveco onderscheidt zich van concurrenten door het leveren van advies op maat, projectbegeleiding en volledige technische ondersteuning bij het leveren van hun producten, zodat de klant daar zelf geen omkijken naar heeft.
Je zou kunnen zeggen dat wij hetzelfde hebben gedaan met ons werk voor Buveco: we hebben het hele traject van de website voor onze rekening genomen. Zowel het concept, de vormgeving, de techniek en het vullen van de website.

Website

De opdracht was om een overzichtelijke website te maken waarop, naast een overzicht van het assortiment, ook een selectie van belangrijke sectoren staat waarin het bedrijf werkzaam is.
De productpagina is voorzien van filters waarmee geselecteerd kan worden op producttype en sector. Zo heb je die draagbare single-gasdetector voor de staalindustrie snel gevonden!

Bezoek de site op buveco.com

Naast de technische realisatie van de website, hebben wij ook voor de vulling gezorgd, zo hebben wij ondersteuning gegeven bij het schrijven van teksten en hebben wij het vullen van de teksten en afbeeldingen in de site voor onze rekening genomen. Daarbij hebben wij rekening gehouden met de vindbaarheid in Google: Op basis van zoekwoorden die voor Buveco van belang zijn, hebben wij alles ingeregeld in de website om ervoor te zorgen dat de site op belangrijke zoekwoorden beter vindbaar wordt. Maar het houdt niet op bij de inrichting, een aantal maanden na livegang wordt de site namelijk nogmaals geanalyseerd om te zien welke verbeterpunten er nog zijn op het gebied van SEO.

Productsheets

Behalve de website zijn er nog meer producten in de maak voor Buveco. Deze productsheets zijn daarvan een voorbeeld. Voor elk product een overzicht van de specificaties, als download beschikbaar via de website van Buveco.

Aan deze case hebben gewerkt

Ewout

strateeg

Geri

developer

Jos

designer

Lilian

projectmanager

Marly

online marketeer

Matthijs

developer

Nancy

designer

Thijs

designer

Meer weten over deze case?

Bel, e-mail of whatsapp Ewout

0182 - 384 233
ewout@reprovinci.nl

Stuur ons een appje

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding