Online een goed verhaal vertellen

Als iemand de naam van jouw organisatie Googlet, wat krijgen ze dan te zien? Wat is de eerste indruk die een bezoeker op je website van je krijgt? En weet jij de persoon die jouw bericht op zijn Instagramtijdlijn ziet te raken?

Het is belangrijk dat je door alle online kanalen een goed verhaal vertelt. Een duidelijk verhaal over wie je bent en wat je doet. Je online communicatie is een van de belangrijkste bouwstenen van je merk.

Beginnen bij het begin

Wij ontwerpen niet zomaar een website. We beginnen altijd bij jouw identiteit. Want je kan pas een goede website maken als je weet wie je bent en waarom je doet wat je doet. Vanuit jouw identiteit ontwikkelen we de website die je verhaal en je doelen ondersteunt.

Wil je meer weten over hoe wij merken bouwen? Lees onze pagina over Branding, of bekijk onze REC video’s.

Zo komt je website tot stand

Het proces dat we doorlopen hangt natuurlijk af van jouw wensen en het project. In grote lijnen gaat het vaak ongeveer op dezelfde manier. Nadat jouw identiteit goed is geformuleerd zetten we precies op een rijtje wat jij van je website verwacht. We lopen een conceptfase door waarin ons team samen met jou ontdekt hoe je website eruit komt te zien.

Dit concept wordt vervolgens vertaald naar een ontwerp door onze ontwerpers. Zij weten precies hoe ze je identiteit door alle pixels van je website kunnen laten uitstralen. Zo wordt je website een reflectie van wie je bent.

Als het ontwerp klaar is, wordt er een functionerende website van gemaakt. Onze technische partners gaan aan de slag met onze ontwerpen. Zij zorgen ervoor dat onze mooie ideeën werkelijkheid worden.

Online herrie maken

Om de juiste mensen te bereiken, gaan we samen online herrie maken. We ontwikkelen online campagnes die jouw verhaal aan je doelgroep vertellen. We verzinnen een passend concept, schrijven teksten en we maken de benodigde foto’s, video’s of animaties. Allemaal in lijn met jouw identiteit natuurlijk.

Contact

Samen het internet veroveren?

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding