Website laten maken

Een website is altijd een maatpak. De mix van uw doelgroep, product en huisstijl vraagt om een eigen aanpak, zodat we vanuit een eigen identiteit de doelgroep kunnen aanspreken.

Online Website

Van concept tot eindproduct

Uw website wordt gevormd vanuit een concept. Wij werken uw wensen niet alleen uit, maar denken met u mee. Persoonlijk. We denken vanuit de doelgroep, producten en diensten. Welke onderdelen zijn belangrijk en moeten direct toegankelijk zijn? Welke navigatiestructuur is voor u ideaal? En welke content komt op de website? We werken in onze multidisciplinaire teams in korte sprints (scrum) het concept uit naar uw eindproduct.

Contentstrategie

Goede content zorgt voor verbinding tussen aanbieder en afnemer. Content is niet alleen tekst, maar ook foto’s, video en audio. Voordat we met u starten met het verzamelen van content, beantwoorden graag eerst een aantal vragen tijdens een creatieve sessie: Voor wie is de content? Wat hebben we te bieden aan kennis, diensten en producten? Met welk doel wilt u het communiceren? Hoe ‘veranderlijk’ is de content (actueel)? Op deze manier kunnen we mét u bepalen voor wie welke content bestemd is en met welk doel.

Mobile First

Websites moeten op elk gewenst apparaat beschikbaar zijn. Een responsive website is bij ons de standaard. Meer dan 94% van de Nederlanders heeft immers toegang tot internet via een smartphone of tablet. Dagelijks is 86% van de Nederlanders dan ook online. (Bron: CBS) Informatie opzoeken, een bericht posten op social media of online winkelen. Wij ontwikkelen een website daarom altijd responsive en past hij zich aan op alle (mobiele) apparaten.

Doelgericht op conversie

Iedere website heeft een doel. In hoeverre dit doel behaald wordt kunt u meten aan de hand van conversie. Conversie is de verhouding tussen het aantal bezoekers en het aantal bezoekers dat gestelde doel behaalt.
Al vanaf de conceptfase denken wij u mee op welke wijze de conversie van uw website verhoogd kan worden. Denk hierbij aan zaken als: online verkoop, downloads vanaf uw website, gevonden worden (SEO), gepromoot worden (SEA) en gekoppeld worden aan sociale netwerken als Twitter, Facebook en Linkedin.

Aftersales

Na de realisatie van uw website, kunt u altijd bij ons terecht voor support. Daarnaast bieden we u graag een stukje aftersales. Uw nieuwe website staat een aantal maanden online, maar levert deze de gewenste resultaten? Graag monitoren we uw website en kunnen we waar nodig uw website bijstellen en optimaliseren.

Wilt u meer weten of eens op de koffie komen?

Neem contact met ons op

Of bel ons nu: 0182 - 384 233