Webshop laten maken

Online verkopen.

Online Webshop

Online business, een webwinkel

Er wordt steeds meer online gekocht. Daarbij is de verwachting dat de online bestedingen de komende jaren blijven toenemen. Qua verkooplatform bent u snel online, maar dan gaat vervolgens het lastigste beginnen. De daadwerkelijke verkoop.
Dat is dan ook de reden dat we samen met u aan de slag gaan en vooraf na gaan denken over de doelgroep en hoe u deze gaat bereiken. Welke tools zijn er nodig om actief e-commerce te gaan voeren? Een hoop vragen waar u wellicht nog niet over heeft nagedacht.

Betalingsverkeer

Betalen via iDEAL, creditcard, Paypal: alles is mogelijk. Richt u zich op de Nederlandse markt, of wilt u zich internationaal profileren? Wij hebben de ervaring, kennis en kunde om de benodigde betalingsmogelijkheden te implementeren. Wij zorgen voor een omgeving waar uw websitebezoeker veilig kan betalen.

Koppeling met andere softwarepakketten

Om prettig te kunnen werken, kunnen we uw bestaande backoffice aansluiten op uw online voorraad- en administratiesysteem. Diverse pakketten (o.a. Pluriform, JUPA, AFAS, Perfectview) kunnen gekoppeld worden aan uw webwinkel. Klantgegevens, orders en producten kunnen gesynchroniseerd worden, zodat u met de voor u bekende tools, de webwinkel kunt beheren en de orders kunt afhandelen.

Uw webshop verbeteren

Heeft u al een webshop maar wilt u een hogere conversie behalen? Beter gevonden worden? Kortom, meer verkopen?
Reprovinci weet alles over het optimaliseren van uw webshop. Welke invloed webdesign heeft op de user experience. Welke zoekwoorden het goed doen voor uw webshop. Hoe de techniek van uw website verbetert kan worden. Techniek en vormgeving vormen samen immers een sterk team voor uw webshop.

Aftersales

Na de realisatie van uw webshop, kunt u altijd bij ons terecht voor support. Daarnaast bieden we u graag een stukje aftersales. Uw nieuwe webshop staat een aantal maanden online, maar levert deze de gewenste resultaten? Graag monitoren we uw webshop en kunnen we waar nodig uw webwinkel bijstellen en optimaliseren

Wilt u meer weten of eens op de koffie komen?

Neem contact met ons op

Of bel ons nu: 0182 - 384 233