Content management

EfficiŽnt en op een eenvoudige manier de content uw website(s) beheren.

Online Content management

Nexys, ons CMS

Door de inzet van een CMS (Content Management Systeem) kan er overal vandaan beheer worden gepleegd. Aanpassen van het menu, webpagina's opmaken, beheren van de fotoalbums: noem maar op. Het CMS geeft volledige vrijheid en is op maat ingericht voor uw website. Reprovinci maakt voor haar websites gebruik van het door ons ontwikkelde CMS. Nexys is gebouwd met de nieuwste technieken en eenvoudig voor u te gebruiken. Zo draagt Nexys bij aan uw SEO en is het systeem te koppelen aan uw social media en aan diverse softwarepakketten.

SEO

Wij begrijpen uiteraard het belang van goed gevonden worden. Daarom is het CMS geoptimaliseerd om zoekmachine vriendelijke pagina's en content te maken. Daarnaast wordt er op basis van de menustructuur van de website en alle nieuwsitems een sitemap.xml gegenereerd waardoor Google alle content goed kan indexeren. Voor hoogwaardige techniek zorgen wij. Zo begrijpt Google wat elk element op de website betekent. Techniek en content vormen samen een belangrijk onderdeel voor uw SEO en website optimalisatie.

Social media

Het CMS is te koppelen aan verschillende social kanalen, waarvan Twitter en Facebook de meest gebruikte zijn. Zo kunt u een agenda item vanaf de website, via het CMS, als event aan laten maken, maar ook status updates en afbeeldingen beheren. Ook kunt u een nieuwsbericht als Tweet versturen. Haal meer uit uw social media met ons CMS.

Koppeling met andere softwarepakketten

Het is mogelijk om het CMS te voeden vanuit bijvoorbeeld een CRM of ERP systeem. Producten, projecten of klantgegevens (via een beveiligde omgeving) kunnen op die manier uitgewisseld worden. Wij kunnen koppelingen maken met uw softwarepakketten.

 

Wilt u meer weten of eens op de koffie komen?

Neem contact met ons op

Of bel ons nu: 0182 - 384 233