Wandbekleding met XXL prints

Aankleding van expositieruimte, kantine, wachtkamer, vergaderruimte, ziekenzaal, aula of winkelpand

zilvermuseum_06

Wandbekleding met grootformaatprints

Groot uitpakken? Met grootformaatprints op muren, wanden, deuren of ramen kunt u op indrukwekkende wijze iets vertellen, laten beleven of extra sfeer aanbrengen. Met onze HP latex grootformaatprinter kunnen wij haarscherp prints produceren op een brede range materialen. De prints kunnen voorzien worden van een UV laminaat voor extra bescherming. Ons montageteam kan de prints vakkundig bij u op lactie monteren.


Museum, tentoonstelling en expositieruimte

Een expositie valt of staat met de juiste beleving en indruk. Grootformaatprints op wanden, vitrines, muren en deuren kunnen daar een perfecte ondersteuning in zijn. Wij beschikken over de juiste expertise en ervaring om met materiaal- en montagekeuze de juiste invulling te geven aan het toepassen van grootformaatprints. Voor korstondige of langdurige exposities en van het aanbrengen t/m het verwijderen van de prints en posters bent u bij ons aan het juiste adres. 


Ziekenhuis, kantoor, winkel en school

Bij de aankleding van een wachtruimte, ziekenzaal, entree, aula, klaslokaal, vergaderruimte, kantine of productenwand  zijn grootformaatprints bij uitstek geschikt. De toepassingen zijn eindeloos. Van permanent tot tijdelijk van één tot honderden m2. 

Wilt u meer weten of eens op de koffie komen?

Neem contact met ons op

Of bel ons nu: 0182 - 384 233