Drukwerk adresseren

Drukwerk wordt persoonlijker.

Repro Personaliseren en adresseren

Drukwerk adressen en verzenden

Uw drukwerk in de vorm van een brief of kaart voorzien van NAW-gegevens en/of gepersonaliseerde afbeeldingen maken uw mailing nog persoonlijker en verhogen de verkoop of attentiewaarde. Op onze printafdeling kunnen wij uw documenten afdrukken en gelijktijdig voorzien van variabele gegevens. U levert een database aan (bijv. Excel) met namen, adressen, nummers etc., en wij zorgen dat uw drukwerk direct wordt voorzien met deze unieke gegevens.

Persoonlijk en snel

Dat scheelt niet alleen tijd, maar is ook veel mooier dan bijvoorbeeld adresstickers te plakken op uw mailing. Tevens is het mogelijk om te variëren in afbeeldingen. Op die manier wordt uw drukwerk nog persoonlijker. Naast het printen verzorgen wij ook het verzend klaarmaken van uw drukwerk en deze aanbieden aan PostNL of Sandd.

Toepassingen gepersonaliseerd drukwerk

Personaliseren kan toegepast worden op bijvoorbeeld brieven, uitnodigingen, diploma's, posters, toegangskaarten maar ook bij boeken, tijdschriften brochures of folders. Kortom er zijn bij ons vele mogelijkheden voor het personaliseren van uw drukwerk.

Wilt u meer weten of eens op de koffie komen?

Neem contact met ons op

Of bel ons nu: 0182 - 384 233