Website laten ontwerpen

Een website met een doordacht en passend design.

01 Webdesign

Van concept tot ontwerp

Er komt veel kijken bij het ontwerpen van een website. Het is immers een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Vormgeving heeft niet alleen betrekking op de uitstraling van uw website, maar ook op de navigatie, interactie, indeling en gebruiksvriendelijkheid. Uw websiteontwerp wordt gevormd vanuit een concept. Wij werken uw wensen niet alleen uit, maar denken met u mee. Persoonlijk. We denken vanuit de doelgroep, producten en diensten. Welke onderdelen zijn belangrijk en moeten direct toegankelijk zijn? Welke navigatiestructuur is voor u ideaal? En welke content komt op de website?

Laatste trends

De trends op het gebied van webdesign veranderen voortdurend. Wat drie jaar geleden als ‘mooi en vernieuwend’ werd beschouwd, lijkt nu bijna ‘ouderwets’. De technologie ontwikkelt zich immers in een razend tempo en met de nieuwe technieken zijn ook nieuwe ontwerpmogelijkheden mogelijk. Onze ontwerpers werken volgens de laatste trends en onze webbouwers werken met de nieuwe technieken. 

Responsive webdesign

Een responsive website, die zich aanpast op het apparaat waarop uw website wordt getoond: smartphone, tablet en desktop. Op alle apparaten dezelfde inhoud, maar anders weergegeven, zodat zelfs uw website op het kleine scherm van een smartphone eenvoudig te navigeren en te lezen is. Een responsive website is niet meer weg te denken, sinds de blijvende toename aan smartphone en tablet gebruikers. Wij ontwerpen standaard uw website responsive.

Wilt u meer weten of eens op de koffie komen?

Neem contact met ons op

Of bel ons nu: 0182 - 384 233