Packaging

Een van de belangrijkste factoren bij de aankoopbeslissing is de verpakking. Een opvallende verpakking zorgt ervoor dat jouw product sneller vanuit het schap in de winkelwagen belandt. Wij maken voor jou een flitsend / strak / modern / gezellig / ambachtelijk / stoer / authentiek verpakkingsontwerp.

Neem contact op

Een uniek en authentiek verpakkingsontwerp

Een verpakkingsontwerp moet meer zijn dan alleen maar mooi. Het moet natuurlijk passen bij het product, maar ook bij de identiteit van je merk. Daarom kijken we altijd goed naar wie jij bent voordat we met het ontwerp aan de slag gaan. Door je merk centraal te zetten, maken we de perfecte combinatie van merkidentiteit en producteigenschappen.

Meer weten over identiteit? Lees meer op onze pagina over branding.

Productfotografie

Wij kunnen mooie foto's van je product maken voor op je verpakking. We werken samen met gespecialiseerde fotografen die precies weten hoe ze je product van hun smakelijkste kant kunnen vastleggen.

Van ontwerp naar de supermarkt

Als we een idee hebben van je merk en product, maken we concepten van de productverpakkingen die je nodig hebt. Aan de hand van deze concepten ontdekken we samen met jou wat wel en niet werkt. We houden rekening met alle eisen waar je verpakking aan moet voldoen: materiaal, formaat, inhoud, verplichte informatie, druktechniek en afwerking.

Voor je het weet ligt je nieuwe productverpakking bij de supermarkt.

Samen de regie in handen nemen?

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding