Huisstijlen

Een huisstijl is de visuele identiteit van een bedrijf of organisatie. Logo, kleuren, typografie, vormentaal en fotografie zijn allemaal deel van het pakket. Je huisstijl komt terug in al je communicatie naar de buitenwereld. Een goede huisstijl maakt je merk herkenbaar en roept het juiste gevoel op bij mensen.

Neem contact op

Samen je huisstijl vinden

Wij vinden het belangrijk dat een huisstijl goed past bij de identiteit van je bedrijf. Wij gooien daarom niet zonder te kijken een dartpijl naar een kleurencirkel. Een huisstijl ontwerpen gaat namelijk verder dan mooie kleuren en plaatjes kiezen!

Samen met jou doorlopen we een proces waarin we de kern van je bedrijf of organisatie ontdekken. We noemen dit proces branding, en je kunt daar hier meer over lezen.

Als jij en wij op één lijn zitten over de identiteit van je bedrijf, gaan wij vormgeven. We zetten je identiteit centraal en maken een stijl die past bij wie je bent en wat je wil bereiken. We komen onze bevindingen bij jou presenteren en kijken samen met jou kritisch naar onze eerste opzet. Wat werkt wel? Wat werkt niet? We nemen onze aantekeningen mee naar huis en gaan schaven en sleutelen totdat we het te pakken hebben: een mooie stijl waar jij jezelf helemaal in herkent.

Brandbook

Als de huisstijl staat, verwerken wij alles in een duidelijk brandbook. Hierin staan alle belangrijke elementen van jouw merk - en dus ook je huisstijl - beschreven. Dit zorgt ervoor dat je merk altijd herkenbaar blijft.

Je brandbook helpt je concreet om je nieuwe huisstijl in al je communicatie te verwerken. Alle informatie over kleuren, fonts, vormen, fotografie en het gebruik hiervan staat duidelijk op een rijtje. Ook andere elementen van je branding, zoals je manifest, staan in het brandbook.

Je huisstijl bewaken

Verder vind je in je brandbook templates van verschillende corporate uitingen. Richtlijnen voor fotografie die je aan je fotograaf kan meegeven. Maar ook aanwijzingen voor de juist tone of voice in je teksten.

Wie je brandbook leest, weet precies wie jij bent, en hoe je huisstijl in verschillende situaties moet worden toegepast. Zo zorg je ervoor dat je merk overal duidelijk herkenbaar is.

Samen de regie in handen nemen?

0182 - 384 233

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding