TEAM: Willem (developer)

Sinds december 2016 ben ik werkzaam als back-end developer bij Reprovinci. Bij mij komen alle programmeertechnische vragen terecht, van het koppelen van een betalingsprovider tot het maken van formulieren. Het werk is elke dag anders en dat maakt het ontzettend interessant.

Programmeren is niet alleen mijn werk, het is ook mijn hobby. Vaak ben ik 's avonds nog bezig met mijn eigen projecten. Hiermee kan ik mijzelf ook nieuwe technieken en frameworks aanleren die van waarde kunnen zijn op de werkvloer.

Programmeren is niet alleen mijn werk, het is ook mijn hobby

Naast webdevelopment game ik ook graag. Met vrienden spelen we games als Rocket League, Battlefield 1 en binnenkort Battlefield V. Maar ook games als civilization 5 en Hearts of Iron 4 speel ik graag.

Maar al dat stil zitten is natuurlijk niet goed voor je. En sinds de zomer probeer ik ook wat actiever bezig te zijn. Mijn collega's hebben mij overgehaald om te gaan trainen voor de Oliebollenloop. Daarvoor ben ik nu hard aan het trainen. Ik hoop dat ik op 31 december een redelijke tijd neer kan zetten.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding