TEAM: Thijs (designer)

06 juli 2017 - Thijs Kruithof

Sinds een aantal maanden maak ik deel uit van het team van Reprovinci. Hiervoor heb ik bij verschillende bureau’s gewerkt in de regio van Alphen aan den Rijn.

Ik ben een echte identiteit ontwerper. Het mooiste proces vind ik het doorvertalen van een concept naar verschillende verschijningsvormen, zowel online als offline. Hier ben ik dan ook op afgestudeerd aan de kunstacademie. Inmiddels heb ik alweer 8 jaar ervaring aan bureauzijde.

Ik heb een tik om overal op vakantie m’n voeten vast te leggen.

Na m’n studie heb ik veel gereisd. Van Delhi naar Beijing en van Pretoria naar Kaapstad. Ik heb een tik om overal op vakantie m’n voeten vast te leggen. Naast fotograferen sport ik graag. Ik voetbal en loop hard. Op m’n bucketlist staat: één keer de marathon lopen. Loop zelf gerust eens binnen bij Reprovinci dan kunnen we kennis maken.

Op m’n bucketlist staat:
één keer de marathon lopen.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding