TEAM: Pauline (designer)

Onder andere de diversiteit in opdrachten maakt het werk als vormgever erg leuk en afwisselend. Jubileumboeken, vormgeving van expositie en interieur, verpakkingsmateriaal, magazines, kerkbladen en advertenties; alles komt voorbij en hier werk ik met veel plezier aan.

Ook buiten mijn werk om blijft design een grote passie en interresse - in boekwinkels kan ik het niet laten om op zoek te gaan naar mooi geïllustreerde boekomslagen, en heb ik een zwak voor mooi vormgegeven landkaarten.

Ik heb een zwak voor mooi vormgegeven landkaarten.

Een andere ‘hobby’ is zomers er opuit trekken met man, dochtertjes en vouwwagentje. Het eenvoudige campingleven (het liefst onder de warme zon) in de natuur vinden we heerlijk!

Graag trek ik er zomers op uit met man, dochtertjes en vouwwagentje.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding