TEAM: Nancy (designer)

Afkomstig uit een tijd waarbij Irma Boom, Wim Crouwel, Erik Spiekermann, Benno Premsela, Neville Brody, David Carson etc. standvastige iconen waren, blijft de liefde voor dit vak. Ik raak enthousiast van nieuwigheden, ben leergierig en zal altijd ergens een vrijheid vinden in opgelegde keurslijven. Van origine ben ik een teamplayer. Samen sparren (brainstormen, mindmappen), samen werken aan projecten, het combineren van stijlen en ideeën, daar voel ik mij het prettigst bij. Ik geloof in de kracht van diversiteit. En het feit dat ik heb mogen wonen en werken in verschillende continenten heeft dat geloof alleen maar versterkt

Hardlopen en hiken, vooral off road, is mijn ding. En het liefst met mijn loopmaatje. Ik ren gemiddeld 1000 km per jaar en sta er keer op keer versteld van hoe mooi en divers de natuur is. Tijdens het hardlopen krijg ik dan ook meestal de neiging een foto te maken van wat dan ook. Soms moet ik er zelfs een stukje voor terug rennen.

Soms moet ik er zelfs een stukje voor terug rennen.

Ik ben gezegend met vele liefdes: Reizen, lezen, kunst, design, cultuur snuiven, film, tuinieren, muziek, leuke conversaties, fijn gezelschap, koken, lekker eten, goede wijn, dolce far niente en gezond leven.

And what are the odds... Davis Carson ontmoet!

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding