TEAM: Marco (orderbegeleider)

28 augustus 2017

Klanten helpen, adviseren en tevreden de deur uit zien gaan geeft wel een kick!

Ik ben orderbegeleider en planner bij Reprovinci. Opdrachten en offerte aanvragen voor grafische producties komen bij mij binnen. Ik zorg ervoor dat deze perfect uitgevoerd worden. Of het nu een visitekaartje, spandoek met frame of alles wat er tussen ligt is, ik regel het. Met mijn jarenlange ervaring in de grafische branche adviseer ik onze klanten graag over print- en drukwerkoplossingen.

Om doordeweeks te ontspannen game ik graag en speel ik badminton. De trainingen zijn alweer begonnen want de competitie staat voor de deur.

Ik mix met veel plezier dance tracks aan elkaar.

In het weekend treed ik ook wel eens op als freelance DJ, dan haal ik mijn dance tracks weer uit de kast en mix deze met veel plezier aan elkaar. Touren op de motor is ook een hobby van mij. Loop zelf gerust eens binnen bij Reprovinci dan kunnen we kennis maken.

Samen met vrienden er op uit en het land ontdekken.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding