TEAM: LIlian (projectmanager)

23 oktober 2017 - Lilian Lekkerkerker

Bij projecten ben ik voor zowel het team als voor de klanten het aanspreekpunt.

Inmiddels ben ik alweer bijna 2 jaar als projectmanager werkzaam bij Reprovinci en houd ik mij onder andere bezig met de planning en het klantcontact tijdens webprojecten. Daar ben ik zowel voor het team als voor de klanten het aanspreekpunt.

Hiervoor heb ik, na mijn opleiding Hotel Management, bijna 4 jaar in de hotelwereld gewerkt. Het was in het begin dan ook wel even wennen bij Reprovinci, maar onder andere door het gezellige team voelde ik me er al snel thuis. Ondanks dat dit heel ander werk is, heb ik veel plezier in wat ik doe en leer ik nog steeds elke dag onwijs veel.

In de winter kan een weekje snowboarden eigenlijk niet ontbreken.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, zo ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en doe ik aan turnen en hardlopen. Ook wanneer ik op vakantie ga, vind ik het leuk om veel te zien en te doen. In de winter kan een weekje snowboarden eigenlijk niet ontbreken. Daarnaast ga ik 1 keer per jaar op familiebezoek in Roemenië, mijn vader komt daar namelijk vandaan.

Mochten we elkaar nog niet kennen, loop dan gerust een keer binnen om kennis te maken!

Eén keer per jaar ga ik op familiebezoek in Roemenië

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding