TEAM: Hanneke (printoperator)

Het grootste deel van de week ben ik werkzaam als printoperator op de repro-afdeling. Naast de repro ben ik regelmatig in de studio te vinden voor diverse DTP-klussen. Ook kun je mij tegenkomen achter de balie, aan de telefoon of bij het bezorgen van een bestelling in Schoonhoven en omstreken. Duizendpoot die van aanpakken houdt. Zo zou ik mijzelf omschrijven binnen het team van Reprovinci.

De afwisselende werkzaamheden op verschillende afdelingen, het contact met klanten en de lol met collega’s zorgt ervoor dat ik al ruim 3,5 jaar met plezier naar het werk ga.

Kippenvel bij het geluid van ronkende motoren

Een van mijn grote passies ligt bij de Formule 1. In 1998 ben ik deze sport gaan volgen en zit nog altijd met kloppend hart aan de buis gekluisterd als er weer raceweekend is. Een race bijwonen stond altijd bovenaan mijn bucketlist en deze droom kwam vorig jaar uit in Oostenrijk.

Verder vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn in welke vorm dan ook. Deze creativiteit heb ik van huis uit meegekregen en tijdens mijn grafische opleiding aan het Nimeto Utrecht verder weten te ontwikkelen. Met regelmaat cross ik het land door om diverse workshops te volgen zoals handletteren en porselein tekenen. Even niet achter de computer, maar heerlijk old school met pen en potlood in de hand.

Met regelmaat cross ik het land door om diverse workshops te volgen

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding