TEAM: Bert (designer)

Na 4 jaar op het Grafisch Lyceum, waarvan ik eigenlijk alleen de stages interessant vond, was ik blij dat ik eindelijk gewoon full-time aan de slag kon. Na mijn opleiding ben ik bij Reprovinci op gesprek gegaan en een maand later kon ik al beginnen. Inmiddels is dat bijna 11 jaar geleden, dus ik val hier meer onder meubilair dan het personeel ☺

De meeste 'vaste' klanten kennen mij wel, maar anders bent u/jij meer dan welkom voor een vers bakkie!

Naast het maken van strakke web-designs, corporate identities en kleurrijke visuals vind ik het soms ook heerlijk om in een magazine of simpele kleinere klus te duiken. Even lekker monnikkenwerk om mijn OCD / perfectionisme te onderdrukken. Ik focus mij verder zoveel mogelijk op mijn eigen taken. Wat de developers, strategen en printoperators doen is ook rete-intressant en ik zou ze met alle liefde helpen, maar een mannetje van alles is een koning van niks.

In mijn vrije tijd ben ik vooral fanatiek bezig met volleybal, met mijn 1.98 meter kan ik nog prima meedraaien in de derde divisie. Verder ben ik gek op snowboarden, rij ik in de zomer veel motor en geniet ik van films en games… Maar het belangrijkste in mijn leven is toch wel mijn familie en vrienden.

Als diagonaal aanvaller in de derde divisie komt die 1.98 meter prima van pas!

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding