TEAM: Arjan (creatief directeur)

Inmiddels ben ik bijna 20 jaar lekker druk bezig met Reprovinci ;-) Ontstaan in de tijd van guldens en inbelmodems, onverantwoord veel drukwerk, faxberichten en relaties om de hoek. Een toffe en bijna onvoorstelbare tijd. Tot mijn 30e heb ik veel andere dingen gedaan – van korporaal tot boekhouder - maar uiteindelijk toch voor het creatieve vak gekozen (door flink wat salaris in te leveren en vanaf onderaan te beginnen bij een creatief grafisch bedrijf). Als peuter begon ik te tekenen en dat is nooit gestopt. Aantekeningen van vergaderingen zijn net zo vol gekladderd als de schoolschriften van destijds.

We doen bij Reprovinci alles wat te maken heeft met strategie en communicatie. Voor mij zijn het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen de spreekwoordelijke krenten uit de pap. Niets is mooier dan het verhaal van een organisatie samenvatten in een sterke identiteit.

Voor mij zijn het ontwikkelen van logo’s en huisstijlen de spreekwoordelijke krenten uit de pap.

Het liefst duik ik dan ergens onder in een Bed & Breakfast op de Veluwe om na een paar dagen ‘worstelen en genieten’ terug te komen met een doorwrocht creatief voorstel. Een ander prachtig onderdeel van het vak zijn de contacten met relaties en collega’s; iedereen heeft een verhaal en dat is prachtig om te horen. Gedreven mensen zijn fantastische mensen. Ik kan daar oprecht uren naar luisteren en mee praten.

Privé ben ik al 23 jaar getrouwd met Feija. Dit heeft o.a. geresulteerd in twee (bijzonder mooie) dochters + aanhang en twee (fantastische) zonen. Op de vraag naar mijn hobby’s moest ik even goed nadenken ;-). Ik heb ooit de schilderkwast ingewisseld voor de Apple computer. Hobby werd werk.

Wat ik wel erg gaaf vind om te doen is in mijn ‘oude’ Landrover Defender (prettig in de bijtelling en natuurlijk de oervorm van de auto) te gaan rijden om vervolgens op mooie plekken te filmen met mijn drone. Het is fantastisch om Nederland van boven te zien. Een totaal ander perspectief. Hond mee, Landrover mee, de polder in en vliegen. Misschien noem je dat inderdaad wel een hobby…

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding