Reprovinci

Ingedikte eenvoud

- Arjan van den Broek

Verheij Integrale Groenzorg werkt op beeldkwaliteit. Dat is voor overheden en groenbedrijven duidelijke taal, maar niet voor de burger.

Hoe kan het dat in de ene straat wel wordt gemaaid en de andere niet? Het lijkt wel of er steeds meer onkruid groeit etcetera... Dit verhaal moest duidelijk gemaakt worden. Oftewel; het bestaansrecht van de animatie.

Een animatie is kort, duidelijk en lekker ingedikt. In één minuut duidelijk en eenvoudig je verhaal vertellen. Alle overbodige info schrappen en direct to-the-point komen. Het is een zeer krachtig communicatiemiddel, mits goed ontwikkeld en op de juiste manier in de markt gezet.

Kort & bondig

We horen je verhaal aan, ontleden het en brengen het terug tot de essentie. Na de copywriting maken we het storyboard compleet en illustreren we de beelden (alles in overleg natuurlijk ;-). Vervolgens begint het animeren en smeden we het - samen met een voice-over en muziek- tot een sterke animatie.

Wat zijn de voordelen van een animatie?

Wat kost een animatie?

Een animatie is geen zolderkamerklusje. Zoals gezegd begint het met analyseren van de vraag en het vaststellen van het doel. Daarnaast natuurlijk copy, illustereren, animeren, voice-over, muziek etc. Te veel variabelen om een prijs te noemen. Bel ons op en we geven met alle plezier de info die je wilt.

Inschrijven nieuwsbrief

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding